NL - EN Toevoegen aan favorieten! Sitemap Pagina afdrukken Zoeken Contacteer ons
34ste Internationale HARLEY-DAVIDSON, BUELL & INDIAN-Rally
NIEUWSARCHIEF FOTOGALERIJ
(6 augustus 2018)

Het weitje lag droog gespreid, de drank werd koel geserveerd, de keuken bood de nodige ondersteuning en zeven grandioze topbands rockten samen met de DJ's over de Kempische hei. Zelfs de weergoden waren zeer goed gezind en bedankten ons met een extra heet Belgisch zomerweertje. Dankzij jullie massale opkomst en de verkoop van pins konden wij een gulle bijdrage overmaken aan MDA Europe/NEMA vzw om hen te steunen in hun strijd tegen spierziekten. Binnenkort zal je nog volop kunnen nagenieten in de Fotogallerij - 2018 Rally, maar gun ons wat tijd om de duizenden foto's van onze fotografen op een mooi rijtje te zetten. Duimpjes omhoog voor alle clubleden, alle medewerkers, alle bands en crewleden en shows en bovenal alle deelnemers die er een onvergetelijke editie van gemaakt hebben. Thanks an awful lot and safe ridings! H-DC Free Wheeling Kempen

------------------------------------------------------------------------------

(1 augustus 2018)

Door de aanhoudende droogte geldt er tijdens het evenement een volledig verbod op vuren, kampvuren en BBQ’s op het camping-, festival- en parkeerterrein. De veiligheidsdiensten vragen om bijzondere aandacht voor de brandveiligheid tijdens en na het roken en het gebruik van glas op het evenement.
Er zal gekoeld mineraal water te koop aangeboden worden en er is gratis drinkbaar leidingwater beschikbaar.
Daarnaast verkopen we uiteraard nog heel wat andere lekkere zaken om te eten en te drinken!
Welcome to the fun!

Due to the persistent drought, there will be a complete ban on fires, campfires and BBQs on the camping, festival and car park during the rally. The security services require special attention to fire safety during and after smoking and the use of glass at the event. Chilled mineral water will be offered for sale and free drinkable tap water is available. In addition, we obviously sell a lot of other tasty things to eat and drink!
Welcome to the fun!------------------------------------------------------------------------------

(10 juli 2018)

Howdy Harley-vrienden, We zijn er weer al een tijdje mee bezig, maar ze komt er nu wel écht aan : de volgende editie van onze Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally van vrijdag 3 tot zondag 5 augustus 2018!

------------------------------------------------------------------------------

(29 mei 2017)

Hallo Harley-dudes & dudettes,

't was een lange winter en we hunkeren weer naar ons stalen ros en de wind in onze haren. Laat de zon maar komen, zodat we een lange hete zomer tegemoet kunnen gaan.
Afgelopen maanden hebben onze jongens en meisjes echter niet stilgezeten maar ze zijn volop gestart met de voorbereiding van de 32ste Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally. De laatste onderhandelingen lopen nog maar de gemeente van Retie heeft haar bereidwillige medewerking toegezegd en bijna alle contracten zijn na zwaar nachtelijk onderhandelen goedgekeurd en ondertekend.
We mogen er fier op zijn dat we een aantal internationale top-biker-bands op ons podium kunnen verwelkomen en wees er maar zeker van: ze zullen de Kempense hei laten swingen als vanouds !
Markeer alvast in je agenda : van vrijdag 04 augustus tot zondag 06 augustus 2017 : Retie zal weeral  "the hottest place on earth" zijn.
Safe ridings & hope to meet ya on the road ... of in Retie.
 


------------------------------------------------------------------------------

(11 augustus 2016)

Wij zijn nog in het bezit van enkele verloren voorwerpen met wellicht grote (emotionele) waarde voor hun bezitter(s): o.a. helm, motorvest ... Indien iemand nog op zoek zou zijn naar deze verloren voorwerpen, graag contact opnemen met info@hdckempen.be. Bedankt.

------------------------------------------------------------------------------

(11 augustus 2016)

Dankzij jullie massale opkomst konden wij een gulle bijdrage overmaken aan MDA Europe / NEMA vzw om hen te steunen in hun strijd tegen spierziekten.------------------------------------------------------------------------------

(30 juli 2016)

We zijn er weer al een tijdje mee bezig, maar ze komt er nu wel écht aan : de 31ste editie van onze Internationale Harley-Davidson, Indian & Buell Rally van vrijdag 5 tot zondag 7 augustus 2016 !
 


------------------------------------------------------------------------------

(24 juni 2016)

Het muzikale programma van de 31ste Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally ligt vast!------------------------------------------------------------------------------

(4 augustus 2015)

Sommige mensen zijn nog op zoek naar verloren voorwerpen met grote (emotionele) waarde: o.a. Samsung Galaxy S4, Zwitsers mes, zilveren ketting met medaillon, bril, ... Indien iemand in het bezit zou zijn van deze of andere gevonden items, graag contact opnemen met info@hdckempen.be. Bedankt.

------------------------------------------------------------------------------

(2 augustus 2015)

 Het weitje lag gespreid, de drank werd koel geserveerd, de keuken bood de nodige ondersteuning en zeven grandioze topbands rockten samen met de DJ's over de Kempische hei. Zelfs de weergoden waren de Harley-rijders  zeer goed gezind en bedankten ons met een aangenaam Belgisch zomerweertje.

Dankzij jullie massale opkomst en de verkoop van pins konden wij een gulle bijdrage overmaken aan MDA Europe/NEMA vzw om hen te steunen in hun strijd tegen spierziekten.

Momenteel kunnen jullie een prachtige impressie van het event  bewonderen in de fotogallerij van ons clublid Bie. Binnenkort zal je nog volop kunnen nagenieten in de Fotogallerij - 2015 Rally,  maar gun ons wat tijd om de duizenden foto's van onze fotografen Rien, Louis, Frans en Stef op een mooi rijtje te zetten.

Duimpjes omhoog voor alle clubleden, medewerkers, bands en shows en bovenal de deelnemers die er een onvergetelijke editie van gemaakt hebben.

H-DC Free Wheeling Kempen------------------------------------------------------------------------------

(30 juli 2015)

In de Kempische straten weerklinkt vanaf vrijdag het geluid van toekomende Harley-Davidson, Indian en Buell-motoren.

Het terrein ligt er prachtig bij, de yacuzzi wordt warmgestookt, de biertjes liggen koud en de bands kijken er naar uit om de Kempense hei te laten rocken en swingen als vanouds. Kortom het belooft een funtastische 30ste Internationale Rally te worden !

Safe ridings & welcome to the fun in Retie !------------------------------------------------------------------------------

(26 juli 2015)

 Howdy Harley-Davidson, Indian & Buell-vrienden,

we zijn er weer al een tijdje mee bezig, maar ze komt er nu wel écht aan : de 30ste editie van onze Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally van vrijdag 31 juli tot zondag 2 augustus 2015!------------------------------------------------------------------------------

(6 juni 2015)

 De muzikale affiche voor de 30ste jubileum-editie is volledig!

------------------------------------------------------------------------------

(3 augustus 2014)

Van harte bedankt want jullie maakten met zijn allen van de 2014-edite weer een absoluut funtastische party.

------------------------------------------------------------------------------

(31 juli 2014)

De rally is weer van start gegaan en in de straten van het Kempische dorpje Retie weerklinkt het geluid van de eerste toekomende Harley-Davidsons, Buells & Indians.
Het terrein ligt er prachtig bij, de biertjes liggen koud, de yacuzzi wordt warmgestookt en de bands kijken er naar uit om de Kempense hei te laten rocken en swingen als vanouds. Kortom, het belooft weer een funtastische 29ste Internationale Rally te worden. Safe ridings & welcome to the fun!

------------------------------------------------------------------------------

(26 juli 2014)

Howdy Harley-vrienden,

we zijn er weer al een tijdje mee bezig, maar ze komt er nu wel écht aan : de 29ste editie van onze Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally van vrijdag 1 tot zondag 3 augustus 2014!------------------------------------------------------------------------------

(23 maart 2014)

De muzikale affiche van de 2014-editie is bekend!------------------------------------------------------------------------------

(4 augustus 2013)

Van harte bedankt want jullie maakten met z'n allen van de 2013-editie ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van H-DC Free Wheeling Kempen weer een absoluut funtastische party !


------------------------------------------------------------------------------

(1 augustus 2013)

Op dit moment is de party in Retie in volle gang !
Als je dit nu nog leest, haal je Harley-Davidson, Indian of Buell onmiddellijk uit de garage en richt je voorwiel richting de "hottest place on earth" : de internationale rally ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van Harley-Davidsonclub Free Wheeling Kempen op de Retiese hei ! De eerste foto's van de rockin' Kemps zullen spoedig online zijn. Welcome to the fun !

------------------------------------------------------------------------------

(30 juli 2013)

we zijn er weer al een tijdje mee bezig, maar ze komt er nu wel écht aan : de verjaardagseditie van onze Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally van vrijdag 2 tot zondag 4 augustus 2013 !

------------------------------------------------------------------------------

(28 april 2013)

Zal er ook muziek zijn om de 30ste clubverjaardag van H-DC Free Wheeling Kempen in gepaste stijl te vieren ?

Absoluut ! Nu de laatste maanden afgeteld worden, hebben we de affiche volledig aangevuld met zeven top bikerbands én een rode-oortjes-laatavondshow !------------------------------------------------------------------------------

(21 december 2013)

Met diepe spijt moeten wij u meedelen dat op zaterdag 21 december 2013 totaal onverwacht ons clublid Achille Van De Velde overleden is. H-DC Free Wheeling Kempen betuigt zijn oprecht medeleven aan Julia, de familie en alle naasten.

 ------------------------------------------------------------------------------

(6 augustus 2012)

Hey Harley-boys & girls,

We hebben nog enkele voorwerpen die tijdens en na de rally gevonden zijn op het terrein en die voor de eigenaars wellicht van waarde kunnen zijn. Indien je nog bepaalde zaken zou missen, stuur een beschrijving van het verloren voorwerp naar info@hdckempen.be en misschien kunnen we je wel verder helpen. H-DC Free Wheeling Kempen------------------------------------------------------------------------------

(5 augustus 2012)

Van harte bedankt want jullie maakten met z'n allen van de 27ste editie weer een absoluut funtastische Rarty !

Duimpjes omhoog voor alle clubleden, medewerkers én uiteraard de deelnemers die er een onvergetelijke versie van gemaakt hebben.------------------------------------------------------------------------------

(2 augustus 2012)

De rally is van start gegaan en in de Kempische straten weerklinkt het geluid van toekomende Harley-Davidson, Indian en Buell-motoren.
Het terrein ligt er prachtig bij, de yacuzzi wordt warmgestookt, de biertjes liggen koud en de bands kijken er naar uit om de Kempense hei te laten rocken en swingen als vanouds. Kortom het belooft een funtastische 27ste Internationale Rally te worden !

Safe ridings & welcome to the fun!------------------------------------------------------------------------------

(29 juli 2012)

Howdy Harley-vrienden,

we zijn er weer al een tijdje mee bezig, maar ze komt er nu wel écht aan : de 27ste editie van onze Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally van vrijdag 3 tot zondag 5 augustus 2012!------------------------------------------------------------------------------

(9 mei 2012)

Muzikale affiche van de 27ste Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally is bekend !

------------------------------------------------------------------------------

(26 november 2012)

Van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus 2013:

Welcome to the fun in Retie!------------------------------------------------------------------------------

(7 augustus 2011)

Van harte bedankt want jullie maakten met z'n allen van de 2011-editie weer een absoluut funtastische party !------------------------------------------------------------------------------

(4 augustus 2011)

De rally is van start gegaan en in de Kempische straten weerklinkt het geluid van toekomende Harley-Davidson, Indian en Buell-motoren.
Het terrein ligt er prachtig bij, de yacuzzi wordt warmgestookt, de biertjes liggen koud en de bands kijken er naar uit om de Kempense hei te laten rocken en swingen als vanouds. Kortom het belooft een funtastische 26ste Internationale Rally te worden !

Safe ridings & welcome to the fun in Retie !------------------------------------------------------------------------------

(31 juli 2011)

Howdy Harley-vrienden,

we zijn er weer al een tijdje mee bezig, maar ze komt er nu wel écht aan : de 26ste editie van onze Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally van vrijdag 5 tot zondag 7 augustus 2011 !------------------------------------------------------------------------------

(2 juni 2011)

Het muzikale programma van de 26ste Internationale Harley-Davidson Rally staat vast !------------------------------------------------------------------------------

(29 augustus 2010)

De foto's van onze rally 2010 zijn online. Klik in het menu Fotogalerij en kies dan Rally 2010 - Rien en Rally 2010 - Louis.

Van harte bedankt aan onze hoffotografen Rien & Louis voor hun selectie van ruim 500 prachtige foto's die een zeer mooi sfeerbeeld van het afgelopen evenement brengen. Ook onze dank aan clubgenote Bie voor haar titanenwerk om deze beelden in cyberspace te uploaden.------------------------------------------------------------------------------

(1 augustus 2010)

Van harte bedankt want jullie maakten met z'n allen van de 25ste jubileumeditie weer een absoluut funtastische Rarty !

------------------------------------------------------------------------------

(30 juli 2010)

De rally is van start gegaan en in de Kempische straten weerklinkt het geluid van toekomende Harley-Davidson, Indian en Buell-motoren.
Het terrein ligt er prachtig bij, de yacuzzi wordt warmgestookt, de biertjes liggen koud en de bands kijken er naar uit om de Kempense hei te laten rocken en swingen als vanouds. Kortom het belooft een funtastische 25ste Internationale Rally te worden !

Safe ridings & welcome to the fun in Retie !------------------------------------------------------------------------------

(30 juli 2010)

Laat onze gedachten in deze dagen ook even stilstaan bij het overlijden van Harley-rijder in hart en nieren Henri "Spek" Boeyckens (46) die in de afgelopen jaren meermaals onze Rally bezocht, maar op zondag 25 juli 2010 om het leven gekomen is in een smartelijk ongeval met zijn Harley-Davidson. Henri wordt ten grave gedragen op zaterdag 31 juli 2010.

R.I.P. Spek.------------------------------------------------------------------------------

(29 juli 2010)

Op dit moment is de countdown naar de rally in Retie in volle gang !------------------------------------------------------------------------------

(20 juli 2010)

Nu de laatste dagen afgeteld worden, hebben we de nieuwste animatie, biker games en laatavondshow aan ons programma toegevoegd.------------------------------------------------------------------------------

(11 april 2010)

Het muzikale programma van de 25ste Internationale Harley-Davidson Rally staat vast !------------------------------------------------------------------------------

(2 augustus 2009)

Van harte bedankt want jullie maakten met z'n allen van de 2009-editie weer een absoluut funtastische party !------------------------------------------------------------------------------

(31 juli 2009)

Op dit moment is de party in Retie in volle gang !

Als je dit nu nog leest, haal je Harley onmiddellijk uit de garage en richt je voorwiel richting de " hottest place on earth " : de 24ste rally van H-DC Free Wheeling Kempen op de Retiese hei ! De eerste foto's van de rockin' Kemps zullen spoedig online zijn. Welcome to the fun !------------------------------------------------------------------------------

(22 maart 2009)

 
Muzikale affiche van de 24ste Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally is bekend !------------------------------------------------------------------------------

(25 november 2009)

De 25ste jubileumeditie van de Internationale Harley-Davidson, Indian- & Buellrally zal plaatshebben van vrijdag 30 juli tot en met zondag 02 augustus 2010 in RETIE.------------------------------------------------------------------------------

(3 augustus 2008)

Van harte bedankt Harley-Davidson, Buell & Indian-vrienden vanuit geheel Europa.
Jullie maakten met z'n allen van de 2008-editie weer een absoluut funtastische party !------------------------------------------------------------------------------

(31 juli 2008)

Hallo Harley-party-friends,

Op dit moment is de party in Retie in volle gang ! Als je dit nu nog leest, haal je Harley onmiddellijk uit de garage en richt je voorwiel richting de " hottest place on earth " : de 23ste rally van H-DC Free Wheeling Kempen op de Retiese hei ! De eerste foto's van de rockin' Kemps zullen spoedig online zijn. Welcome to the fun !------------------------------------------------------------------------------

(21 juli 2008)

Howdy Harley-vrienden,

we zijn er weer al een tijdje mee bezig, maar ze komt er nu wel écht aan : de 23ste editie van onze Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally van vrijdag 1 tot zondag 3 augustus 2008 !------------------------------------------------------------------------------

(15 juli 2008)

Op donderdag 10 juli laatstleden is Roger Germeys, de President van Brothers of Harley Oostende bij een auto-ongeval om het leven gekomen.

------------------------------------------------------------------------------

(20 mei 2008)

Howdy Harley-friends,

We hebben de laatste weken niet stilgezeten en hebben in samenwerking met Johan van COMPRO een compleet nieuwe website uitgebouwd. Neem rustig je tijd om er er eens helemaal door te surfen en laat vooral je mening achter in het gastenboek !------------------------------------------------------------------------------

2008 | site by webnet. multimedia services _ COMPRO GROUP
Bekijk hier de laatste updates
aan ons fotoboek.

NIEUWS
De Internationale Rally ter gelegenheid van de 35ste clubverjaardag is voorbij!
(6 augustus 2018)
Het weitje lag droog gespreid, de drank werd koel geserveerd, de keuken bood de nodige ondersteuning en zeven grandioze topbands rockten samen met de DJ's over de Kempische hei. Zelfs de weergoden waren zeer goed gezind en bedankten ons met een extra heet Belgisch zomerweertje. Dankzij jullie massale opkomst en de verkoop van pins konden wij een gulle bijdrage overmaken aan MDA Europe/NEMA vzw om hen te steunen in hun strijd tegen spierziekten. Binnenkort zal je nog volop kunnen nagenieten in de Fotogallerij - 2018 Rally, maar gun ons wat tijd om de duizenden foto's van onze fotografen op een mooi rijtje te zetten. Duimpjes omhoog voor alle clubleden, alle medewerkers, alle bands en crewleden en shows en bovenal alle deelnemers die er een onvergetelijke editie van gemaakt hebben. Thanks an awful lot and safe ridings! H-DC Free Wheeling KempenATTENTIE - ATTENTION
(1 augustus 2018)

Door de aanhoudende droogte geldt er tijdens het evenement een volledig verbod op vuren, kampvuren en BBQ’s op het camping-, festival- en parkeerterrein. De veiligheidsdiensten vragen om bijzondere aandacht voor de brandveiligheid tijdens en na het roken en het gebruik van glas op het evenement.
Er zal gekoeld mineraal water te koop aangeboden worden en er is gratis drinkbaar leidingwater beschikbaar.
Daarnaast verkopen we uiteraard nog heel wat andere lekkere zaken om te eten en te drinken!
Welcome to the fun!

Due to the persistent drought, there will be a complete ban on fires, campfires and BBQs on the camping, festival and car park during the rally. The security services require special attention to fire safety during and after smoking and the use of glass at the event. Chilled mineral water will be offered for sale and free drinkable tap water is available. In addition, we obviously sell a lot of other tasty things to eat and drink!
Welcome to the fun!

Retie wordt klaargestoomd voor de Internationale Harley-Davidson, Indian & Buell Rally ter gelegenheid van de 35ste clubverjaardag!
(10 juli 2018)
Howdy Harley-vrienden, We zijn er weer al een tijdje mee bezig, maar ze komt er nu wel écht aan : de volgende editie van onze Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally van vrijdag 3 tot zondag 5 augustus 2018!NIEUWSARCHIEF »